Zadovoljna
Zadovoljna

37.500 EURA ZA INFORMACIJU KOJA DOVEDE DO UHIĆENJA: Njemačka policija traži 42-godišnjakinju, ukrala je više od milijun eura

1.796

Policija u Stuttgartu traži 42-godišnjakinju koju se sumnjiči da je u listopadu ove godine ukrala više od milijun eura koristeći svoj posao u tvrtki za prijevoz novca.

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavozelenih očiju i plave kose. Ima nekoliko tetovaža po cijelom tijelu, posebno na rukama.

Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do uhićenja 42-godišnjakinje.

Policija je objavila fotografiju 42-godišnjakinje koju traže

– Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenici neka se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778, priopćila je policija u Stuttgartu.

Naime, 42-godišnjakinja je 14. listopada ove godine ukrala više od milijun eura iz tvrtke za prijevoz novca u Stuttgartu u kojoj je bila zaposlena. Od tada joj nema traga.

Kako je priopćila policija, žena je iz prostorija tvrtke 14. listopada, oko 15.10 sati ukrala više od milijun eura. Imala je pristup novcu kao zaposlenica tvrtke.

Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom priopćenju nisu pojasnili na koji način je zaposlenica iz tvrtke iznijela toliki novac.

Prema pisanju portala “Stuttgarter Nachrichten”, ne može se isključiti mogućnost da je 42-godišnjakinja otišla u inozemstvo.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst